Sv. Filip i Jakov - Adria


 Sv. Filip i Jakov egy romantikus kis település a Pašmani csatorna partján, nem messze Zadartól és Biograd között. Ez a település számos kis öböllel és szigettel tagolt zadari partszakasz egyik legszebb nyaralóhelye, ahol a vendégszerető helybéliek mindent megtesznek, hogy Ön a legnagyobb nyugalomban és kényelemben élvezhesse nyaralását!

A jól kiépített strandon homokos, aprókavicsos és a már jól ismert betonozott-köves partszakaszok váltják egymást. A homokos, sekély strandok, a kisgyermekes családok egyik horvátországi paradicsoma. Több helyen van tusoló és öltöző, működik vízibicikli-kölcsönző, trambulin, és egymást érik a vendéglátó-egységek is.

Nagy kaland a kishajó-bérlet is, mellyel egy egésznapos program keretében önállóan bejárható a közelben lévő megannyi kisebb-nagyobb sziget. Akinek ilyen ingere van, az jó, ha előre lefoglalja az áhított járművet, mert bizony nagy a keletje az ilyen szórakozásnak. Főleg, hogy az ára is vállalható: egy négyszemélyes motoros kishajót 300 kunáért bérelhetünk ki egész napra.

Sv. Filip i Jakov rendkívül közel fekszik Biográdhoz. Biográd közepes méretű kikötőváros,pezsgő éjszakai élettel. Éjszaka a parti sétányon pezsgő élet várja a túristákat, az egymásba érő bárokban, szórakozóhelyeken teraszokon hangos a zene. Helyi népzenészek járják az utcákat, a parton még indián harci díszbe öltözött zenekar is nyomja. Vajon mit szól ehhez Gojko Mitic, a legendás jugoszláv indián? A hatalmas kikötőben szebbnél szebb jachtok sorakoznak.

Adriai nyaralás

Nyaraljon az Adrián, a tengertől 40m-re költséghatékonyan. Béreljen lakókocsit a tengerparton. Nyaralás az Adrián!

Legutóbbi híreink

2017. március 16.
2017. március 16.
2017. március 16.
©2022 Lakókócsi kiadó. All Rights Reserved. Készítette: Mai Marketing

Search